Εκδήλωση χειμώνα 2019

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Απανταχού Δουκιωτών «Ο Άγιος Νικόλαος», προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου σε μία εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 13:00 στο μουσικό μεζεδοπωλείο “Πες το κι έγινε” στο Χαϊδάρι (Στρατάρχη Καραϊσκάκη 17 – Πλατεία Ηρώων).

Περισσότερα...

Έκθεση ξυλογλυπτικής στο Δούκα

Αποτελεί πλέον θεσμό η εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε Αύγουστο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Δουκιωτών «Ο Άγιος Νικόλαος». Φέτος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Αυγούστου στις 20.00 στο κτήμα Καψαμπέλη (οικία Πάνου Αποστολόπουλου) και έχει θέμα «Τα έργα ξυλογλυπτικής του Πάνου Αποστολόπουλου».

Περισσότερα...

Εκδήλωση χειμώνα 2018

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Απανταχού Δουκιωτών «Ο Άγιος Νικόλαος», προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου σε μία εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 13:00 στο μουσικό μεζεδοπωλείο “Πες το κι έγινε” στο Χαϊδάρι (Στρατάρχη Καραϊσκάκη 17 – Πλατεία Ηρώων).

Περισσότερα...

Χάλκινο στο μήκος ο Αλέξης Αργυρόπουλος από το Δούκα

Ο Αλέξης Αργυρόπουλος - γιος του Δημήτρη με καταγωγή από το Δούκα και της Κατερίνας Χρυσανθακοπούλου από την Αμαλιάδα - στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Στίβου παίδων ανέβηκε στο βάθρο των νικητών φορώντας το χάλκινο μετάλλιο που του έδωσε η προσπάθειά του 7 μέτρα και 1 εκατοστό.

Περισσότερα...

Εκδήλωση χειμώνα 2017

Μετά και την τελευταία επιτυχημένη καλοκαιρινή εκδήλωση, ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Απανταχού Δουκιωτών «Ο Άγιος Νικόλαος», ανανεώνει το ραντεβού με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου σε μία εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:00 στο μουσικό μεζεδοπωλείο “Πες το κι έγινε” στο Χαϊδάρι (Στρατάρχη Καραϊσκάκη 17 – Πλατεία Ηρώων).

Περισσότερα...

Εκδήλωση με ομιλητή τον Δουκιώτη κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο στο Κτήμα Μερκούρη

Ο Δουκιώτης κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Όμορφα και σπάνια αγριολούλουδα της Ηλειακής γης» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Οινοποιείου του Κτήματος Μερκούρη στο Κορακοχώρι Ηλείας.

Περισσότερα...

Αποτελέσματα εκλογών 2016 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο σύλλογο Απανταχού Δουκιωτών

Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Απανταχού Δουκιωτών «Ο Άγιος Νικόλαος», οι οποίες διεξήχθησαν στην πλατεία του Δούκα και χαρακτηρίστηκαν από τη μεγάλη συμμετοχή των μελών του.

Παρακάτω ακολουθούν οι ψήφοι που έλαβαν οι υποψήφιοι σε σύνολο 61 ψηφισάντων.

Περισσότερα...

Λειτουργία καφενείου κατά τη διάρκεια του Αυγούστου 2016

Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου θα λειτουργήσει το καφενείο του χωριού Δούκα υπό νέα διεύθυνση από την κα. Τόλια Ηλιάνα (αρραβωνιαστικιά του κ. Παρασκευόπουλου Γιώργου).

Καλοκαιρινή εκδήλωση 2016 με θέμα την ανάδειξη του δρυοδάσους της Φολόης

Ο σύλλογος Απανταχού Δουκιωτών «Ο Άγιος Νικόλαος» διοργανώνει πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο:

Το δρυοδάσος της Φολόης: Εκεί που περπατούσαν οι Κένταυροι...

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 και ώρα 20:00 στην πλατεία του χωριού Δούκα με θέμα την ανάδειξη του δρυοδάσους της Φολόης.

Περισσότερα...

Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. 2016

Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016, μετά τον εκκλησιασμό, θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Απανταχού Δουκιωτών «Ο Άγιος Νικόλαος» στο καφενείο του χωριού. Θα δοθεί η δυνατότητα επιστολικής ψήφου για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στο χωριό κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Περισσότερα...