Εκδήλωση καλοκαίρι 2014

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύλλογός μας, το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε τη διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης τον Αύγουστο στο χωριό μας με τίτλο:

“Ζούμε με τη φύση - Ζούμε από τη φύση”

Η πολιτιστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:30 στην πλατεία του χωριού με θέμα την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας και το πώς βασιζόμενοι σε αυτήν μπορούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα από τη συντονίστρια της εκδήλωσης και μέλος του συλλόγου κα. Αποστολοπούλου Ουρανία και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από την πρόεδρο του συλλόγου κα. Κανελλοπούλου Γεωργία, καθώς και από τους επίσημους προσκεκλημένους.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο συμπατριώτης μας κ. Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος, ο οποίος θα παρουσιάσει μερικά σπάνια φυτά της περιοχής μας. Στη συνέχεια, ο καταγόμενος από τη Νεμούτα κ. Σιάκουλης Νικόλαος θα καταθέσει τις εμπειρίες του από την προσπάθειά του για την ανάδειξη των καταρρακτών της Νεμούτας. Τέλος, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης θα αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο η ενασχόληση με τη φύση μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω, στα πλαίσια της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.